Algemene Verkoop en Leveringsvoorwaarden IT-NC

Dit zijn de Algemene Verkoop en leveringsvoorwaarden Van IT-NC mede handeld onder de naam it-nc.nl Gevestigd in Achen Postfach 370114 Carla-sieding 6.  52035 Aachen. IT-NC is ingeschreven in Aachen nr DE 195124009

Reknummer IT-NC
Weckauf
IT-NC Weckauf

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, opdrachten en overeenkomsten van IT-NC.

Bestellen en het tot stand komen overeenkomst.

Bestellingen kunnen via it-nc.nl of via email of 010-4740238 of 06-27014479. Een bevesteging van de bestelling wordt via email verzonden.

Door het plaatsen van een bestelling geeft de koper aan met deze voorwaarden akkoord te gaan.

it-nc behoudt zich het recht een bestelling te weigeren in geval van bewust opgeven van onjuiste gegevens,er sprake is geweest van wanbetaling of andere zaken waarbij it-nc het risico te groot acht om te leveren.Aan de acceptatie van een bestelling kunnen daarom extra voorwaarden worden verbonden door vooruitbetaling, per bankoverschijven of via internet bankieren.

De overeenkomst komt tot stand indien it-nc de bestelling heeft geaccepteerd.

De koper dient voor her afronden van de bestelling de inhoud van de bestelling en zijn gegevens te controleren op juistheid.

BTW
Btw zijn inclusief uw lokaal BTW tarief, u kunt de BTW op uw aangifte omzetbelasting verrekenen, De getoonde prijzen zijn inclusief BTW, onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en type fouten.

De verzenprocedure gaat via DHL  daar geldenden tarievem, let er op dat de verzend tijd langer is dan bij TNT post. Wij zijn afhankelijk van de in levertijd bij DHL.

IT-NC is verplicht deze levertijd zoveel mogelijk in acht te nemen. IT-NC kan echter niet aansprakelijk worden gesteld voor overschrijding van de levertijd die redelijkerwijs onvoorzienbaar was ten tijde van het aangaan van de overeenkomst. In dergelijke gevallen heeft IT-NC het recht om in overleg met de koper de levertijd te verlengen of de overeenkomst te annuleren.

IT-NC heeft geen invloed op vertraging die door transporteurs veroorzaakt worden en kan niet verantwoordelijk gesteld worden.

Indien het bestelde artikel niet voorradig is it-nc de koper hiervan op de hoogte stellen.

Ruilen en retouren:
Na ontvangst van uw bestelling heeft u ten allen tijden het recht om uw aankoop zonder opgaaf van reden, binnen 7 dagen ongedaan te maken.
 
U kunt bij dit email adres terecht
info@it-nc.nl U krijgt daarop Z.S.M. een bevestiging, waarna u de artikelen retour mag sturen:
Of via een antwoordnummer die u van mij krijgt na afspraak.

Vertegenwoordiger,
Kindt C.C.
Berkendreef 47
3137 BC Vlaardingen


De producten moeten in de orginele onaangebroken verpakking zitten. Houdt u er rekening mee dat u zelf de kosten voor het retoursturen draagt. Privacyverklaring Uw persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derde.


 


##### Leeg #####


Webontwerp, hosting & onderhoud door CS-WebDesign - Betaalbare WebSites voor iedereen.